Populaire opleidingen

Populaire opleidingen en cursussen

Wil jij je kans op de arbeidsmarkt vergroten? Zoek in het ruime aanbod van opleidingen en cursussen naar een geschikte opleiding waarmee jij je kansen op de banenmarkt aanzienlijk kunt vergroten.

 

Populaire opleidingen in de ICT Branche

Zoek en vind hier de meest populaire cursussen in de ICT. Help jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door je kennis te vergroten met leerzame trainingen en opleidingen

Alle HBO opleidingen

 

 

 

Populaire opleidingen in de gezondheidszorg

Met de huidige aantrekkende arbeidsmarkt nemen ook de banen in de gezondheidszorg weer toe. Altijd al in de gezondheidszorg willen werken, maar niet de juiste papieren? Vind hier een cursus die bij jou past.

 

 

Populaire administratieve opleidingen

Heb jij affiniteit met administratieve werkzaamheden en ben jij graag met cijfertjes bezig. Met een van onderstaande cursussen leg jij een uitstekende basis om je verder te ontwikkelen op het gebied van boekhouding. Cursussen die je geheel in eigen tempo kunt volgen en op de momenten dat het jou goed uitkomt. Degelijke opleidingen die jou helpen om verder te komen.

[catlist id=177 ]

 

 

 

Omscholen of bijscholen?

De ontwikkelingen gaan in een razend tempo door. Veel bedrijven hebben afgelopen decennia grote sprongen gemaakt als het gaat om automatisering. Hierdoor zijn er een groot aantal beroepen weg geautomatiseerd. Als werknemer is het belangrijk om de ontwikkelingen binnen het bedrijf nauwlettend in de gaten te houden. Waar liggen kansen voor jou en waar heb jij extra scholing bij nodig om ook in de toekomst een baan te blijven houden.

Heb jij een HBO niveau en zou je graag van functie willen veranderen. Kijk dan in het aanbod van Alle HBO opleidingen
Functioneer jij op MBO niveau dan zijn er legio mogelijkheden om je te laten omscholen naar een andere geschikte functie die bij je past. Kijk hier voor NTI MBO- en HBO- Klassikale opleidingen – Mobiel
De klassikale opleidingen van het NTI zijn er voor iedereen die net dat beetje extra begeleiding op prijs stelt. Je volgt klassikale lessen op een locatie bij jou in de buurt. Samen met vakdocenten uit de praktijk en je medestudenten ga je aan de slag met de lesstof.

De NTI heeft een scala aan cursussen en opleidingen. Het voordeel is dat je het in je eigen tijd en op je eigen snelheid kunt volgen. Twijfel je of een cursus wat voor jou is? Er zijn voldoende Gratis proeflessen bij NTI om uit te proberen.

Cursus 50% korting