Administratie en Economie

Administratie en economie

Beroepen in de administratieve sector zijn vaak erg geliefd. Je weet in ieder geval wat je kunt verwachten. Een baan in de administratie betekent meestal veel zitten en vooral erg veel bezig op de computer. Daar moet je van houden. Naast een gedegen theoretische onderbouwing (cursus of opleiding) wordt vaak gevraagd om kennis van word, excel en powerpoint. Zeker in de administratieve branche is het goed kunnen werken met spreadsheets een must.

Opleiding/cursus boekhouding

Ben jij toe aan een carriereswitch of sta je aan het begin van je loopbaan carriere en wil je graag een aanvullende cursus volgen, waardoor je meer kans maakt op een baan in de boekhouding? Kijk dan hier voor een overzicht aan administratie cursussen en opleidingen op het gebied van boekhouden. Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor de gehele boekhouding. Dat betekent in veel gevallen het verzorgen van de jaaropgaven, BTW opgaven, loonadministratie, opstellen balans debiteuren en crediteuren, etc. Een goede boekhouder heeft cijfermatig inzicht. Ook rekenen gaat een boekhouder doorgaans goed af.

Boekhouden: Kijk hier voor alle opleidingen en cursussen op het gebied van boekhouden

Loonadministratie: Zoek je het meer in de richting van loonadministrateur? kijk dan hier

Basisopleidingen: Werken als secretaresse of administrateur? Volg dan eerst een basisopleiding

Zoek je een opleiding om je te laten omscholen naar een beroep in de administratieve sector? Kijk hieronder voor het aanbod van interessante opleidingen en cursussen op het gebied van administratie en economie

Producten per pagina:
Sortering:
Producten per pagina: